El sabor d´aquesta tapa,barreja entre caramel i all és molt original!
INGREDIENTS
Cigrons cuits
Una ceba mitjana
2 cullerades sucre moreno.
1 got d'oli d'oliva
1 all
1/2 got de llet de soja
1 cullerada de suc de llima.
sal i pebre.
PREPARACIÓ
Posar A remull el dia anterior els cigrons o bé utilitzar un pot de cigrons ja cuits.
Posar un raig d'oli a foc baix i ofegar la ceba que haurem picat molt finamenteQuan estiga transparent, afegir a poc a poc el sucre i remenar continuament fins que faça un caramel.
Afegir els cigrons escorreguts i deixar que lligen amb la ceba caramel · litzada a foc baix durant 5 o 10 minuts.Afegir sal i pebre.
Per a la salsa: Barrejar a la batedora el got d'oli juntament amb la llet de soja i l'all.També és por utilitzar alioli.
Presentar en una cassoletaels cigrons caramel · litzats i banyar amb lasalsa al gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario