Este blog es solo un cuaderno de recetas interesantes, que descubro allá o aquí o que yo misma elaboro, y que...¿para qué guardarlo en un cajón? ¡es mejor compartirlo con todos vosotros!

miércoles, 21 de agosto de 2013

GUISAT AMB VERDOLAGUES I FESOLS


Hui he anat a l´horta a llevar males herbes: llunça, verdolaga, cua de cavall, dent de lleó...
He aprofitat per a agafar verdolagues i guisarles ¡que si, que les verdolagues, i moltes altres males herbes es mengen!
Deixe un enllaç on s´expliquen les propietats i utilitats d´aquesta planta:
http://laboticaescondida.blogspot.com.es/2012/12/verdolaga-el-superalimento-medicinal.html

Ingredients
- Verdolaga
- Ceba
- Carlota
- All
- Pimentó verd i roig
- Fesols
- Creïlla

Després de rentar bé le verdolagues per a llevar tota la terra, en posen a bullir amb 1/2 ceba i un all durant un quart d´hora.
Mestres trossegem les verdures i les sofregim amb un raig d´oli.també la creïlla.

Tallem les verdolagues xicotetes i les afegim a la verdura, així com l´aigua on les hem bullit.
Salpebrem i deixem bullir un quart dóra més.
Espere que vos agrade!


No hay comentarios:

Publicar un comentario